Kyllä isä ja äiti tietää Kyllä isä ja äiti tietää
isäjaäiti.fi

8 joulu 2011

Vauvan hoitoa – kaunis ja pyöreä pää kelpaa ajella vaikka kekkoseksi

8. joulukuuta 2011

Äisi ja isä huomasivat, että pojalta alkaa tukka ohentua. Loppukin oli ajettu sängelle. Poika kertoi, että hänellä oli aikanaan koulukaveri, jonka päätä toiset pojat kiusallaan mittasivat suorakulmalla. Oli taidettu tätä poikaa nukuttaa vauvana vain selällään. Onneksi äiti oli käännellyt vauva-aikana omaa poikaansa säännöllisesti kummallekin kyljelle ja selälleen niin että pojan päästä oli tullut niin nätin pyöreä, että kelpaa sitä ajaa sängelle tai vaikka aivan kaljuksi.

Vauvaa pitää käännellä

Vauvaa pitäkin käännellä selinmakuulta kummallekin kyljelle, niin että pienen lapsen muovautumassa olevasta päästä tulee kauniin pyöreä. Kelpaa sitä ajella sitten kekkoseksi.

Kommentointi on suljettu.