Kyllä isä ja äiti tietää Kyllä isä ja äiti tietää
isäjaäiti.fi

3 maalis 2013

Äitiyspakkaus

3. maaliskuuta 2013

Neitsyt Maria

Suomen kansalla ei olle hätää, neitsyt Maria pitää meistä huolta, sukupuolineutraalisti.  Kovina aikoina miehen pitää tehdä mitä miehen pitää tehdä.  Pitää laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. Kauppalehden nuori naistoimittaja Cilla Bhose kuvaa sosiaali- ja terveysministeriön prioriteetteja kauniisti (KL 1.3.2013,  s. 31):  “Kun vanhuksen makaavat hoitokodissa märissä vaipoissaan ja sote-uudistus roikkuu hirttäytyneenä omaan mahdottomuuteensa, onkin oikea aika miettiä, että millähän nimellä sitä äitiyspakkausta tulisikaan kutsua.” 

Himasen hautomo

Isä ja äiti ovat kuulleet, että VNK on tilannut asiasta tulevaisuusraportin  Sofos Oy:ltä ja ennakkkotiedot veikkaavat äitiyspakkauksen uudeksi nimeksi “Himasen hautomo”.

Kommentointi on suljettu.