Kyllä isä ja äiti tietää Kyllä isä ja äiti tietää
isäjaäiti.fi

5 huhti 2013

Kylmä rinki

5. huhtikuuta 2013

Uuno Turhapuro

Isällä ja äidillä on kylmä rinki siellä. Hallitus istuu, Stubbi twiittaa kun on niin vitsikästä ja pitkästyttävää, sekstetti on yhtä Jyrkin kestohymyä, että tehtiin Suomen suurin verouudistus, että luotiin työtä ja jaetaan mannaa kansalle. Tai jos ei nyt sentään kansalle, niin ainakin listaamattomien yhtiöiden omistajille. Tai jos ei niillekään niin ainakin ketjuverotetuille holding-yhtiöille. Aamulla Paavo herää, muisti palailee pätkittäin kuin Uunolla, että ei hemmetti, soitetaan Jutalle Moskovaan, että eikös me pojat tehtykin eilen valuvika kun se Sipiläkin siitä vinkkasi. Ja niin kansalle kerrotaan, suoraan saapasnahkatornista, että tuli valuvika. Että korjataan, että meni miljardit pieleen, plus- ja miinusmerkit sekaisin kuin Turun Myllysillan piirrustuksissa, kun ei tullut edes sitä Elon laskuoppia koulussa opittua.

Brysselin torppari

Isällä ja äidillä on entistä kylmempi rinki. Miten tämä sekoomus voi olla päättämässä Suomen itsenäisyyden ajan merkittävimmistä kysymyksistä entisten siirtomaaisäntien kyydissä Brysselissä? Nappulaliigasta irtoaa pikkunätti hymy Rauta-Angelan ja Super-Marion kainalossa, mutta se ei pohjolan kylmyydessä lämmitä eikä pimeydessä valaise.

Rukous

Isää ja äitiä kylmää niin pahasti, että laittaa kädet kyynärpäitä myöten ristiin: varjele lapsiamme tämän hallituksen osaamattomuudelta.

Kommentointi on suljettu.