Kyllä isä ja äiti tietää Kyllä isä ja äiti tietää
isäjaäiti.fi

23 elo 2013

Rehnin ehdokkuus Eurovaaleissa romahduttaa Keskustan kannatuksen

23. elokuuta 2013

Komissaari Olli Rehn on EU:n megalomaanisen laajenemispolitiikan kätilö

Saksan johtama Lebensraum-politiikka on yksi merkittävimmistä eurorappion aiheuttajista. Kulttuurisesti, kielellisesti, historialtaan sekä toimintatavoiltaan ja taloudelliselta tilaltaan täysin erilaisten maiden ja kansakuntien liittäminen yhteisvaluuttaan muistuttaa enemmän poliittista salaliittoa kuin realiteettitestauksen kestävää vastuullista kansainvälistä politiikkaa.

Rahaministeri Rehn tukiautomaatin luojana ja kriisimaiden kurjistajana

Eurokansalaisten ja erityisesti rahaliittoon kuuluvien maiden kansalaisten perikato viimeistellään austerity-ohjelmilla ja loputtomalla rahansiirrolla Välimeren maiden molokin kitaan. Rahansiirtoautomaattia ollaan avaamassa nyt myös slaavilaisiin maihin.

Keskustaa uhkaa äänivyöryn sijasta huijaripuolueen leima

Puheenjohtaja Sipilä on saanut puolueensa kannatusluvut lentoon samaan aikaan kun kokoomus on laskussa ja demarit syöksykierteessä. Sipilä kiemurtelee jo kuin kokematon mato ongenkoukussa. Kepulaista Rehniä pitäisi puoluetoveruuden nimissä kannattaa vaikka sydämessä tietää sen olevan kansakunnan etujen vastaista. Rehn on yksittäisistä komissaareista suurimmassa vastuussa yhteisvaluuttaan kuuluvien maiden taloudelliselle ahdingolle.

Kepu hirttäytyy Rehnin silmukkaan

Palkitseeko kansa Keskustan äänivyöryllä vai äänikadolla, kun Kepu hirttäytyy Rehnin tarjoamaan silmukkaan? Sipilän poliittinen uskottavuus on aloittanut matkan kuilun reunalle.

Palaavatko äänestäjät takaisin kokoomukseen ja perussuomalaisiin? Demarit tuskin pääsevät tästä äänestäjien paluumuutosta nauttimaan.

Kommentointi on suljettu.