Kyllä isä ja äiti tietää Kyllä isä ja äiti tietää
isäjaäiti.fi

13 elo 2013

Verot köyhän kansan verta juo

13. elokuuta 2013

Irwin Goodman sen tiesi ja Emil Retee puki sanoiksi. Hämeenlinnan poikia molemmat, toisen vei viina ja Vexi Salmi on nykyisin yksi Suomen merkittävimpiä kuvataiteen kerääjiä. Suomalaisen todellisuuden nerokas ja huumorintajuinen kiteyttäminen ja sanoiksi pukeminen jatkuu.

Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen lupaa keppiä kaikille

“Joka pojan hymy varmaan pikkuhiljaa hyytyy

Harva sentään osaansa kai jatkuvasti tyytyy”

Demareiden kannatus ei ole Suomessa ollut koskaan niin alhainen kuin nyt. Noususta ei ole tietoa. Ministereiden kierrätys taitaa muuttua kohta hallituksen kierrättämiseen. Puheet hallituksen vaihdoksesta ovat lisääntyneet, joka merkitsee ennenaikaisia vaaleja.

Wellcome, Finnish future back to Finnish citizens!

“Eduskunnan neuvo on “Rukoile ja kiitä”

Eihän se nyt pelkästään kai elatukseen riitä”

Pääministeri Jyrki Kataista ei tule prinssin suudelma herättämään Ruususen unestaan. Ehkä häntä rangaistaan pysyvällä eurokiusaajan pestillä parlamentin bunkkerissa. Mahtaako Etelä-Amerikka myöntää tulevaisuudessa turvapaikkaoikeuksia Brysseliin?

Viimeinen niitti kotimaiseen kulutukseen

“Tilipussin täyttää kohta pelkkä veronauha”

Ylempää keskituloa jatkuvilla yli-, viikonloppu- ja yötöillä niittävillä jää nykyisin brutosta käteen 50% netto. Viitisen vuotta sitten palkasta jäi 55% ja kymmenisen vuotta sitten jäi vielä 60% netto. Juhannuksesta alkaen jää solidaarisuusjaon jälkeen ensimmäinen euro omaan posaan.  Siihen asti tuetaan eläkkeellä olevia,  opiskelijoita, terveydenhuoltoa, toimeenetulotukea ja euroveronkiertäjiä. Eläkkeelle lähtevät ylempää keskituloa ansainneet kieltäytyvät kohteliaan päättäväisesti yhdestäkään lisäkuukaudesta kateuspuolueen säätämästä eläkkeensaajan työnteon pysyvästä rangaistusverosta johtuen. Ei ihme, että kaikki kynnelle kykenevät pakenevat verokikkailun avulla tai sitä ilman pääomatulojen maksimoijiksi ja progressiivisen kunta- ja valtioveron  minimoijiksi.

Jos Suomi olisi yritys – niin kuin se tosiasissa on – niin on ihme, että se on edelleen pystyssä.

Kommentointi on suljettu.