Kyllä isä ja äiti tietää Kyllä isä ja äiti tietää
isäjaäiti.fi

24 joulu 2013

Isän ja äidin Joulustoori

24. joulukuuta 2013

Maailman menestynein businessmies

Syksyllä on ollut kohtuullisen raskas kivireki kiskottavana. Ja mikä ihme se on jos suksi on luistanut huonosti kun ei ole luntakaan. Kivireestä tulee isälle ja äidille mieleen muutos. Muutoksesta voisi tulla mieleen sote- tai kuntauudistus, mutta nyt tulee mieleen liike-elämä. Ja liike-elämästä tulee mieleen maailman menestynein businessmies.

Etulinjassa – henkilökohtaisista uhrauksista välittämättä

Hän oli hyvä mies ja tavallaan on sitä edelleen. Hän johti joukkoja edestä. Hän johti omalla esimerkillään eikä pettänyt omiaan.

Markkinapenetraatio ja asiakasuskollisuus

Firmasta on kehittynyt globaali markkinajohtaja. Asiakasuskollisuus on huippuluokkaa, joskin taistelu asiakkaista on kilpailijoiden kesken kovaa. Jo ennen kuin somesta – sosiaalisesta mediasta – tiedettiin mitään, oli johtajalla satoja miljoonia followereita. Kaikkeen hyvään tarttuu kuitenkin kuonaa ja niin tähänkin menestyvään firmaan pesiytyi aikojen kuluessa välistä vetäjiä, juudaksia ja rasputineja.

Tavoitteena pysyvä globaali markkinajohtajuus

Firma sai alkunsa yhdestä ainoasta – tai ehkä kahdesta – hyvästä ajatuksesta. Sukupolvien kuluessa tämäkin firma kehittyi yhden tukijalan yrityksestä monialajättiläiseksi toimien yhtä liukkaasti kylmän raudan kauppiaana kuin pehmopakettialalla.

Liikeideana usko ja rakkaus

Alkuperäinen liikeajatus oli nerokas ja ihmisiin vetoava. Nykyajan menestynein johtaja – kovaan henkilökohtaiseen hintaan – on tai oli Jeesus. Jeesuksen liikeideana oli “myydä”  rakkautta niille joiden sydämissä sitä ei ollut. Toisena Jeesuksen kantavana ajatuksena oli tuoda uskoa niille jotka olivat uskonsa menettäneet.

Palkintona onnellisuus

Rakkaus ja usko, joilla ne on sydämessä, voivat pitää itseään onnellisina.

… ja arvokkainta kaikista on aika

Uskosta, uskonnosta tai uskonnottomuudesta riippumatta Jouluna on hyvä antaa sitä mikä meille on arvokkainta – aikaa – läheisillemme ja lähimmäisillemme. Tuoda rakkautta tähän päivään ja antaa uskoa huomiseen.

Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2014!

 

Lystijoulua

… no niin, ei Joulu oikeasti ole näin vakava asia. Ostetaan ja annetaan lahjoja, syödään kinkkua, otetaan niin sanottua “palan painiketta”, lasketaan mäkeä ja joku rohkea voi päästä leikkimään pukin kanssa …

 

Kaikille Isän ja Äidin lukijoille ensisijaisesti erittäin Hauskaa Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2014.

Pidetään lystiä!

 

Kommentointi on suljettu.