Kyllä isä ja äiti tietää Kyllä isä ja äiti tietää
isäjaäiti.fi

29 maalis 2014

Hyvin syötetty ja juotettu

29. maaliskuuta 2014

Ei saisi sanoa

Vasemmistoliitto on Suomen toiseksi kallein puolue. Kalleimmaksi Suomen kansantaloudelle on käynyt Vihreät ja etenkin Suomen teollisuuden kampittaja Satu Hassi. Vasemmistoliiton erottua hallituksesta se voi keskittyä Suomen lähivuosien merkittävimmän yksittäisen teollisen investoinnin ja työllistäjän eli Fennovoiman Pyhäjoen voimalahankeen kaatamiseksi. Työn puolesta, tavarits!

Hyvin syötetty ja juotettu

Kari Mokko on ottanut Twitteristä käsin leviävän valokuvan, jossa kaksi pian entistä ministeriä – Paavo Arhinmäki ja Merja Kyllönen illastavat keskenään. Tuskin otsikosta asianajajapostia saa, koska ensin mainitun (hyvin syötetty) todistaa kuva ja viimeksi mainitun (hyvin juotettu) Arhinmäki omilla teoillaan.

Työmaajuopottelua

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Arhinmäki voi jatkossa keskittyä rauhassa pilaamaan Suomen kansainvälistä mainetta dokaamalla sateenkaarihuivi kaulassaan. Jatkossa kannattaa kuitenkin katsoa mihin baariin sammuu. Jos ei satu olemaan oma jääkiekkojoukkue matkassa, niin ei tiedä kuka kantaa ja minne kantaa. Työmaajuopottelu ei ole enää tätä päivää. Eivät ole ministerin ulkomaanmatkojen mielenilmaisutkaan.

Kommentointi on suljettu.