Kyllä isä ja äiti tietää Kyllä isä ja äiti tietää
isäjaäiti.fi

8 touko 2014

Jutta Urpilainen vai Antti Rinne demareiden puheenjohtajaksi

8. toukokuuta 2014

Demarien puheenjohtajakilpailussa on argumentoitu puolueen heikolla vaalimenestyksellä.

Puolue ja politiikka eivät ole kuitenkaan sitä mitä ne tosiasiassa ovat vaan sitä miltä ne näyttävät. Näin tehtiin Kokoomuksesta “työväenpuolue”.

Kumpi ratkaisee vaalimenestyksen, puheenjohtaja vai puoluetoimisto?

Demarit eivät ole pystyneet tekemään puolueestaan keskiluokan puoluetta. Puheenjohtajan vaihtaminen ei taida tilannetta parantaa. Puoluetoimisto on vaalimenestyksen kannalta ratkaisevassa asemassa. Kumpi on menestynyt vaaleissa paremmin, Kokoomuksen Taru Tujusen vai demareiden Reijo Paanasen toimisto? Ja mitä johtopäätöksiä demareiden tästä pitäisi vetää?

Matkalla poliittiseen saattohoitoon?

Onko kummallakaan demariehdokkaalla näkemystä, halua ja munaa saneerata sisäsiittoista ympäröivästä todellisuudesta irronnutta poliittisten broilereiden hautomoaan? Vai jatkavatko demarit itse aloittamaansa omaa saattohoitoaan?

Kommentointi on suljettu.