Kyllä isä ja äiti tietää Kyllä isä ja äiti tietää
isäjaäiti.fi

8 touko 2014

Paula Risikko vai Jan Vapaavuori vai Alexander Stubb Kokoomuksen puheenjohtajaksi

8. toukokuuta 2014

Paula Risikko – keskikentän pelinrakentaja

Risikko on kansalaisten keskuudessa laajaa luottamusta nauttiva maltillinen reaalipoliitikko, jossa on tulevaa presidenttiainesta.

Vapaavuori – oikea laitahyökkääjä

Jan Vapaavuori kolkuttelee puolueen oikeaa laitaa ja sössi Varsinais-Suomen merkittävimmän yksittäisen teollisuussektorin eli laivateollisuuden ja sen arvoketjun saattohoitokuntoon. Mitäpä sitä ei tekisi sen eteen, että Helsinki saa pienen murtajatilauksen ja että Varsinais-Suomeen ei saada miljardihanketta nyt eikä tulevaisuudessakaan? Vapaavuori on Kehäykkösen sisäpuolisen miniatyyri-Suomen oikeistopoliitikko.

Stubb on vaarallisin Suomen valtaapitävistä poliitikoista

Hypomaaninen Nato-ja Eurointoilija yrittää tehdä Suomen itärajasta rauhan ja kaupan rajan sijasta raudan ja pysyvästi katkenneiden kauppasuhteiden rajan. Tällaiset historiattomat poliitikot kivesivät Suomen tien kolmekymmentäluvulla kohti Saksan natsihallinnon vasallivaltiota.

Taru Tujunen ja Kokoomuksen vaalimenestys

Kokoomuksen vaalimenestystä ei ole ratkaissut ministerikautenaan lähinnä poissaolollaan ja typerryttävällä eurohymyllään patsastellut Jyrki Katainen. Vaalimenestys on rakennettu puoluetoimistossa ja hyvän mainostoimiston työllä. Puolueessa on ajateltu, että “niin on miltä se näyttää”. Tehdään Kokoomuksesta “työväenpuolue”, vaikka äänestäjiä lukuun ottamatta kukaan puoluetoimistossa ei siihen uskokaan.

Risikolla vakaaseen tulevaisuuteen, Vapaavuorella oikean laidan liberalismiin ja Stubbilla pysyvään turbulensiin

Kokoomus on nykyisin niin tärkeä puolue Suomessa, että valinta pitäisi tehdä kansakunnan eikä pelkästään Kokoomuksen edun mukaisesti. Risikon valinnan pitäisi olla itsestäänselvyys.

Kommentointi on suljettu.